کلیدواژه ها = باکتری های اسید لاکتیکی | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎی ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺳﮑﻮم ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺎرﮐﺮ ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ ﻣﺘﺎﺛﺮ از ﻧﻮع ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻣﺼﺮﻓﯽ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
حمیدرضا علی اکبر پور؛ محمد چمنی؛ قدرت رحیمی؛ علی اصغر صادقی؛ دردی قوجق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
2 | بررسی کارایی باکتری های بالقوه پروبیوتیکی جدا سازی شده از دستگاه گوارش طیور بومی ایران بر روی عملکرد ، لیپیدهای سرمی و پارامترهای ایمنی جوجه های گوشتی | |
مریم رویان؛ مریم هاشمی؛ حسین علائی کرد قشلاقی؛ مسلم پورابراهیم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (587.72 K) | ||
3 | بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی درصد قطعات لاشه جوجه های گوشتی | |
هاشم فعله یاورکندی؛ آیدین اسدی؛ سراین رزاق زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (648.14 K) |