کلیدواژه ها = ران
تعداد مقالات: 6

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ درﺻﺪ ﺳﯿﻨﻪ و درﺻﺪ ران در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مهدی اسحاقیان؛ حامد امینی پور؛ مهناز احمدی همدانی؛ مهدی عدالتی نسب؛ مسعود داودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.44 MB)

2 اثر باقی مانده خوراک مصرفی بر خصوصیات کمی شانک و استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی نسل F2
ندا وفایی؛ رسول واعظ ترشیزی؛ علیرضا احسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.17 K)

3 اثرات تغذیه ای سطوح مختلف نانوزئولیت و زئولیت طبیعی بر ترکیب لاشه و وزن اندام های داخلی بدن جوجه های گوشتی
نسترن شاه ابراهیمی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی مموئی؛ احمد طاطار؛ محمد حجتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.28 K)

4 اثرات ویناس تخمیری بر اجزای لاشه جوجه های گوشتی
سجاد صیادی؛ محمود شیوازاد؛ ابوالفضل زالی؛ حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.62 K)

5 اثر اسیدیفایر گلوباسید LFPA و گلوباسید DW بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
احسان اله نوبخت؛ محمدرضا احمدی شورکائی؛ حیدر نعمت زاده؛ مفید وسگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.61 K)

6 بررسی اثرات ترکیب سطوح مختلف بنتونیت سدیم و بذر خارمریم (Silybummarinum) بر صفات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با آفلاتوکسینB1 در دوره آغازین و رشد
نظر افضلی؛ پویان مالکی نژاد؛ هادی سریر؛ عباس محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.11 K)