کلیدواژه ها = آغوز
تعداد مقالات: 10

1 تاثیر تغذیه گاو در دوره خشک روی کیفیت آغوز و وضعیت ایمنی گوساله
پیام حسین زاده؛ مهدی بنی اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.69 K)

2 اثرات افزودن پروبیوتیک و سینبیوتیک به آغوز و شیر بر مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک در گوساله های هلشتاین تازه متولد شده
فاضل مسلمی پور؛ فرید مسلمی پور؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

3 اثر پرتوتابی بر ترکیبات شیمیایی و غلظت ایمونوگلوبولین G آغوز
الهه سادات امینی رباطی؛ پروین شورنگ؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

4 اثرسطوح مختلف مکمل سلنیوم و ویتامین Eبر غلظت Seو ایمونوگلوبولین Gدر سرم و آغوز تلیسه ها و سرم گوساله های آنها
الهام میکاییلی؛ محمد مهدی معینی؛ حامد کرمی؛ امیر کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.43 K)

5 غلظت ایمونوگلوبولین های آغوز گاو پرتوتابی شده طی مدت نگهداری
پروین شورنگ؛ مریم کاظمی؛ مهدی بهگر؛ حامد عسکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.19 K)

6 تاثیر نوع عمل آوری دانه کتان و سطح پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه ای در جیره دوره انتقال بر عملکرد، تولید شیر و آغوز میش های بلوچی
رحمت ابابکری؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ عباسعلی ناصریان؛ محمدمهدی سیدالموسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (670.68 K)

7 بررسی اثر تزریق ویتامین E و سلنیوم در دوره خشکی بر غلظت ایمنوگلبولین های آغوز در میش های لری بختیاری
محمد حاجیان؛ شیرزاد کرمی؛ فرشاد زمانی دهکردی؛ محمدرضا پور علمی؛ فرشاد شعله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.27 K)

8 بررسی اثر شکم زایش بر فراسنجه های آغوز گاوهای هلشتاین شیری شهرستان اصفهان
سهیلا زارعی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ امیر حسین مهدوی؛ احمد ریاسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.54 K)

9 تاثیر فصل و حجم آغوز بر ترکیب آغوز گاوهای هلشتاین شیری اصفهان
سهیلا زارعی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ امیرحسین مهدوی؛ احمد ریاسی؛ مرتضی اسماعیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.18 K)

10 تاثیر تزریق سطوح مختلف مکمل ویتامین E و سلنیوم در اواخر آبستنی بر غلظت ایمونوگلوبولین G پلاسما و آغوز و عملکرد تولید آغوز میش های سنجابی و بره های آنها
محمد طاهر جلیلیان؛ محمد مهدی معینی؛ کیوان کرکودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.12 K)