کلیدواژه ها = اسید اوریک
تعداد مقالات: 4

1 بررسی اثرات سطوح مختلف بایپرولیودی (ضایعات خرما) با و بدون آنزیم بر گلوکز، اسید اوریک، کلسیم و آهن سرم خونی جوجه های گوشتی
حمیرا خالقی درمیان؛ نظر اقضلی؛ مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.71 K)

2 اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره رنجبری؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ معصومه عباسی نژاد؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

3 تأثیر جایگزینی کامل یا بخشی از منابع غیرآلی روی با مکمل آلی روی- متیونین بر عملکرد و مؤلفه های خونی جوجه های گوشتی
حسن نصیری مقدم؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.24 K)

4 مطالعه تأثیر افزودن گیاه جعفری به جیره غذایی بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی
مظفر تیموری؛ مهران مهری؛ فرزاد کاسمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (594.79 K)