کلیدواژه ها = اسید اوریک | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی اثرات سطوح مختلف بایپرولیودی (ضایعات خرما) با و بدون آنزیم بر گلوکز، اسید اوریک، کلسیم و آهن سرم خونی جوجه های گوشتی | |
حمیرا خالقی درمیان؛ نظر اقضلی؛ مجتبی زاغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.71 K) | ||
2 | اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی | |
طاهره رنجبری؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ معصومه عباسی نژاد؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
3 | تأثیر جایگزینی کامل یا بخشی از منابع غیرآلی روی با مکمل آلی روی- متیونین بر عملکرد و مؤلفه های خونی جوجه های گوشتی | |
حسن نصیری مقدم؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.24 K) | ||
4 | مطالعه تأثیر افزودن گیاه جعفری به جیره غذایی بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی | |
مظفر تیموری؛ مهران مهری؛ فرزاد کاسمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (594.79 K) |