کلیدواژه ها = علوفه نی
تعداد مقالات: 8

1 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و تجربه پذیری ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری؛ نور محمد تربتی نژاد؛ سعید حسنی؛ حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

2 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری موثر ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری؛ نور محمد تربتی نژاد؛ سعید حسنی؛ حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

3 اثر مواد افزودنی بر روی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی (phragmites australis) به روش کیسه های نایلونی
سمیه بولاغ؛ کمال شجاعیان؛ محمد سیدی فرکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.82 K)

4 تأثیر سطوح مختلف نی سیلو شده روی قابلیت مصرف و توان تولیدی گوساله های نر پرواری گاومیش خوزستان
غلامعلی صنیعی؛ حمیدرضا ایزدنیا؛ محمدرضا مشایخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.75 K)

5 اثر مواد افزودنی بر روی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی (phragmites australis) به روش تولید گاز
سمیه بولاغ؛ کمال شجاعیان؛ محمد سیدی فرگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (497.46 K)

6 اثر پرتو بیم الکترونی بر قابلیت هضم شکمبه ای علوفه نی به روش کیسه های نایلونی
نظر آذریان؛ قاسم جلیلوند؛ نجیب اله افراسیابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.86 K)

7 اثر پرتو بیم الکترون بر میزان تجزیه پذیری علوفه نی به روش تولید گاز
نظر آذریان؛ قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.54 K)

8 بررسی تاثیر ملاس و اوره روی ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی در مراحل مختلف رشد
ک. چاشنی دل؛ ی. مویدپور؛ م. یوسف الهی؛ م. شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.88 K)