کلیدواژه ها = قوچ تالشی
تعداد مقالات: 9

1 بررسی مقادیر مختلف زرده تخم مرغ بر اسپرم قوچ تالشی در شرایط مایع
محمد عطائی؛ محمد روستایی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

2 اثر غلظت های مختلف گلیسرول بر انجماد پذیری اسپرم قوچ تالشی
ژیلا بهلول؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علیمهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

3 بررسی اثر سطوح مختلف ویتامین های Eو Cبر کیفیت اسپرم رقیق شده قوچ تالشی در ذخیره سازی در دمای 5درجه سانتیگراد
مجید شهبازی؛ اردشیر محیط؛ مهرداد محمدی؛ مختار مهدی زاده؛ علی قطبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.27 K)

4 اثر سطوح مختلف مایع منی بر ذخیره سازی اسپرم اپیدیدیمی قوچ تالشی در دمای 5درجه سانتیگراد
رضا رجبی توستانی؛ محمد روستائی علی مهر؛ رسول معتمدی مژدهی؛ مختار مهدی زاده اسطلخ کوهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.51 K)

5 اثر زمان بر انجماد پذیری اسپرم قوچ تالشی در رقیق کننده های بر پایه لستین
ژیلا بهلول؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.05 K)

6 اثر سطوح مختلف کلسترول بارگذاری شده روی سایکلودکسترین(سی ال سی)بر کیفیت اسپرم منجمد قوچ های تالشی
رسول معتمدی مژدهی؛ محمد روستائی علی مهر؛ رضا رجبی توستانی؛ مختار مهدی زاده اسطلخ کوهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.31 K)

7 اثر سطوح مختلف مایع منی بر انجماد اسپرم اپیدیدیمی قوچ تالشی
فاطمه شرقی خبوشان؛ محمد روستائی علی مهر؛ رضا رجبی توستائی؛ رسول معتمدی مژدهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.3 K)

8 اثر رگولین روی کیفیت اسپرم قوچ تالشی در خارج از فصل تولید مثل
سمیه قیامی؛ مهرداد محمدی؛ فریدون طالبی؛ عارفه رسولی خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.76 K)

9 تاثیر استفاده از رقیق کننده های سیترات سدیم و تریس روی کیفیت اسپرم قوچ تالشی
سمیه عباسی؛ مهرداد محمدی؛ علی احمد علو قطبی؛ عارفه رسولی خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.52 K)