کلیدواژه ها = مرغداری
تعداد مقالات: 10

1 مقایسه دو نوع جیره غذایی تهیه شده با استفاده ازکنسانتره آماده و روش معمول در جیره جوحه های گوشتی
کریم قربانی؛ بهروز یاراحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.32 K)

2 بررسی ضریب تبدیل و گوشت تولیدی واحد های پرورش مرغ گوشتی استان خراسان جنوبی
حسن بازدیدی؛ همایون فرهنگ فر؛ حسین نعیمی پور یونسی؛ ابوالقاسم سراج؛ محمد رضا وکیلی؛ محمد مظهری؛ نظر افضلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.13 K)

3 عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ و بهره وری آنها (مطالعه موردی استان زنجان)
محمد ایزدی؛ قادر دشتی؛ محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.21 K)

4 بررسی عوامل موثر بربهره وری کل عوامل تولید مرغ گوشتی مطالعه موردی: مرغداری های شهرستان کرمان
حسین مهرابی بشرآبادی؛ محمدرضا پاکروان؛ سعید عظیمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.66 K)

5 تحلیل کارایی فنّی مرغداری های شهرستان گرگان با استفاده از تحلیل فراگیر داده ها
احمدرضا یزدانی؛ حامد کشفی؛ بهزاد یزدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.28 K)

6 تأثیر نوع سویه جوجه بر کارایی فنّی واحد های مرغداری گوشتی شهرستان نکا
سمیرا ابراهیم نژاد؛ احمدرضا یزدانی؛ فرهاد شیرانی بیدآباد؛ حامد کشفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.87 K)

7 بررسی وضعیت تهویه در مرغداری های تخم گذار استان آذربایجان شرقی
علیرضا فانی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ جاوید بهروزین؛ شهرام بغدادچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.3 K)

8 بررسی عوامل موثر بر کارایی مرغداری های گوشتی شهرستان های کاشمر و خلیل آباد
علی نصیری؛ علی صالحی؛ محمد معصومی؛ محمد ثوابی؛ محمد مظهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.05 K)

9 بررسی امکان بهینه سازی مصرف سوخت در واحدهای مرغداری استان قزوین
مسعود مستشاری محصص؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمدحسین هادی تواتری؛ سعد بت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.93 K)

10 تاثیر اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها و بهره وری عوامل تولید در واحدهای مرغداری گوشتی
حمیدرضا صحرائی؛ سمیه یاوری؛ ایوب فرهادی؛ الهام یونسی؛ فرانک مرادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.92 K)