کلیدواژه ها = طیور گوشتی
تعداد مقالات: 10

1 تاثیر تغذیه سطوح مختلف آفلاتوکسین در پاسخ ایمنی طیور گوشتی پس از تزریق (SRBC (5%
علیرضا حاذق؛ نظر افضلی؛ حسن کرمانشاهی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.25 K)

2 تاثیر تغذیه سطوح مختلف آفلاتوکسین B1برروی عملکرد و وزن برخی از اندام های داخلی طیور گوشتی
علیرضا حاذق؛ نظر افضلی؛ حسن کرمانشاهی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.01 K)

3 اثر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و آنالوگ مایع هیدروکسی متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی؛ مرتضی افتخاری؛ رضا ناصری هرسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.97 K)

4 بررسی برخی از عوامل موثر بر عملکرد واحد های پرورش جوجه گوشتی در استان کرمانشاه
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پورحسابی؛ برومند چهارآیین؛ محمد رضا فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (581.92 K)

5 مطالعه و مقایسه فاکتورهای تولیدی بین آمیخته های گوشتی در شرایط پرورشی استان خراسان رضوی
رضا لطفی نوقابی؛ همایون فرهنگ فر؛ علیرضا شوریده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.54 K)

6 تعیین باقیمانده انروفلوکساسین ناشی از مصرف جیره غذایی در لاشه طیور گوشتی
مجید متقی طلب؛ رابعه موثقی؛ شادی جامعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.98 K)

7 بررسی اثرات سطوح مختلف سدیم در آب آشامیدنی وجیره برروی عملکرد جوجه های گوشتی
رامین آراسته؛ محمود شیوا آزاد؛ خدیجه رحیمی؛ وحید ساداتی؛ جاوید فرج پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.75 K)

8 مقایسه صفات رشد و لاشه سویه های مختلف طیور گوشتی در هفته های مختلف یک دوره پرورش
حسین اخوان سلامت؛ قادر منافی آذر؛ سراین رزاق زاده؛ مهدی فجری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

9 بررسی علل بالا بودن ضریب تبدیل غذایی در مزارع مرغ گوشتی در استان کرمانشاه
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پورحسابی؛ محمد علی موسوی؛ اکبر یعقوبفر؛ هوشنگ لطف الهیان؛ مصومه باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

10 اثر سطوح ختلف عصاره سیر (Allium sativunm) بر مورفولوژی پرزهای روده جوجه های گوشتی نر (42 روزگی)
خشایار پورنیا؛ مرتضی افتخاری؛ حامد سرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.57 K)