صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تیتر آنتی بادی
تعداد مقالات:
10
1
بررسی اثر سطوح مختلف پودر بذر گیاه خارمریم بر پاسخ آنتی بادی خون جوجه های گوشتی
نسرین رشیدی؛ محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (939.11 K)
2
اثر سطوح و شکل مخمر زنده مورد استفاده در جیره غذایی بر عملکرد و سطح عیار پادتنی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی
بهروز خالقی پور؛ عباسعلی قیصری؛ عبدالرضا نبی نژاد؛ سید علی تبعیدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
3
تاثیر سطوح مختلف آرژنین جیره بر زیرمجموعه های مختلف پروتئین های سرم خون و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
رحمان جهانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (399.82 K)
4
بررسی اثرات هم افزایی پسماند ترخون، مورد و مشکک بر پاسخ های ایمونولوژیک مرغ های تخمگذار لگهورن
محمد رحیمی حسین آبادی؛ امیرحسین مهدوی؛ حمیدرضا رحمانی؛ مهدی رحیم ملک؛ حسین حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (400.02 K)
5
پاسخ های عملکردی و ایمونولوژیک جوجه های گوشتی در برابر تغییرات سطح پروتئین و ترئونین جیره
رحمان جهانیان؛ حسن نصیری مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (375.81 K)
6
اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ نرگس صیادپور؛ راضیه ایران پرست؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری؛ محمد دادپسند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (378.4 K)
7
اثر افزودن پودر پوست انار به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد دادپسند؛ محمدجواد ضمیری؛ بهمن ناصر پور؛ محمد حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (289.95 K)
8
تاثیر استفاده از پودر گیاه اکیناسه بر پاسخ های ایمنی در مرغان تخمگذار لگهورن
الهه جهانیان؛ حمیدرضا رحمانی؛ مسعود علیخانی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (79.36 K)
9
تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر پاسخ های ایمنی و پایداری اکسیداتیو سرم خون در جوجه های گوشتی
صفدر دری؛ سید علی تبعیدیان؛ رحمان جهانیان؛ مجید طغیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.67 K)
10
تاثیر استفاده از سطوح مختلف اسیدهای آلی بر عملکرد و پاسخ های ایمونولوژیک مرغان تخمگذار لگهورن
فهیمه کاظم پور؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.09 K)