کلیدواژه ها = پراکسیداسیون چربی
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای خوراکی آگاریکوس بیسپوروس و پروبیوتیک برکیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
آیدا مظاهری؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (862.62 K)

2 اثر نوع چربی بر غلظت پراکسیداسیون تخم مرغ و سرم مرغ مادر گوشتی و جوجه های آن
حبیب اقدم شهریار؛ محمود شیوازاد؛ کامبیز ناظر عدل؛ محمد چمنی؛ یحیی ابراهیم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.27 K)

3 اثر تفاله انگور قرمز بر بر عملکرد، شاخص پراکسیداسیون چربی (MDA) و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی
فخرالدین خدایاری؛ سراین رزاق زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.92 K)

4 اثر اسانس دانه گشنیز در آب آشامیدنی بر بهبود ماندگاری و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
زهرا چیتی؛ محمد روستایی علی مهر؛ نوید قوی حسین زاده؛ محمدرضا معمارزاده؛ مهدی موذن جمشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.19 K)

5 تاثیر آنتی اکسیدان هدفمند جفت جدا کن 21-4- دینیتروفنول بر پارامترهای حرکتی اسپرم منجمد/یخ گشایی شده خروس
ناهید محمدی؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (656.74 K)

6 تاثیر آنتیاکسیدانهای هدفمند 2-4- دینیتروفنول روی فراسنجه های کیفی اسپرم منجمد/یخ گشایی شده خروس
ناهید محمدی؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (660.34 K)