کلیدواژه ها = استخوان
تعداد مقالات: 5

1 اثر دما و چربی های اشباع و غیر اشباع روی استحکام استخوان ها در جوجه گوشتی
یاسر غفرانی ایوری؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مصطفی سعادتمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.79 K)

2 اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین
محمدعلی جعفری؛ علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

3 اثر عصاره رازیانه و منگنزکیلاته بر سیستم اسکلتی جوجه های گوشتی
ژیلا شکری؛ علی اصغر ساکی؛ حسین جهانیان؛ پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (717.97 K)

4 تاثیر منابع آلی و معدنی منگنز بر عملکرد و خصوصیات استخوان بلدرچین های ژاپنی
قادر زارع پور شهرک؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (524.15 K)

5 تاثیر استفاده از اسیدهای آلی و پروبیوتیک ها بر خصوصیات استخوان درشت نی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی
محمدحسین بهشتی مقدم؛ منصور رضائی؛ سارا بهشتی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.95 K)