کلیدواژه ها = گوساله پرواری
تعداد مقالات: 9

1 اثر استفاده از بقایای گلاب گیری در جیره غذایی گوساله های نر پرواری
بهزاد خرمی؛ حسن فضائلی؛ محمد سادات بیدگلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.42 K)

2 اثر مصرف تفاله زیتون در جیره پرواری گوساله های نر بومی گیلان
حسن حسینی؛ حسن فضائلی؛ حسن رکنی؛ رمضان حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

3 ارزیابی مدیریت تغذیه در واحدهای پرواربندی گوساله استان خراسان رضوی
رضا فیضی؛ ابوالفضل عباسی؛ محمد رئیسیان زاده؛ احمد قنبری؛ علیرضا فرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.44 K)

4 بررسی وضعیت مدیریت واحدهای پرواربندی گوساله در استان کرمانشاه
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پور حسابی؛ محمدرضا فرهادی؛ معصومه باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

5 اثر موننسین همراه با با منابع مختلف غلات بر مصرف خوراک، pH مایع شکمبه و نیتروژن اوره ای خون در گوساله های نر نژاد براون سوئیس
مسلم باشتنی؛ مهدی عدالتی نسب؛ علیرضا فروغی؛ همایون فرهنگ فر؛ حسین مرادی شهر بابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.75 K)

6 ارزیابی مدیریت تغذیه در واحدهای پرواربندی گوساله استان تهران
مهرداد نفیسی؛ ابوالفضل عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.3 MB)

7 اثر کاربرد تفاله خشک مرکبات و اوره در جیره غذایی بر عملکرد و قابلیت هضم جیره گوساله های نر پرواری براون سوئیس
غلامرضا آهویی؛ علیرضا فروغی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا وکیلی؛ علیرضا شهدادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.06 K)

8 اثر تفاله خشک مرکبات و اوره بر فراسنجه های خونی، شکمبه ای و خصوصیات لاشه گوساله های نر پرواری براون سوئیس
علیرضا فروغی؛ علیرضا شهدادی؛ غلامرضا آهویی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.54 K)

9 اثر اسانس های گیاهی آویشن و دارچین بر عملکرد،فراسنجه های تخمیری شکمبه و متابولیت های خون گوساله های پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مواد متراکم بالا
علیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محسن دانش مسگران؛ احسان پرند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.02 K)