کلیدواژه ها = pHشکمبه
تعداد مقالات: 3

1 اثر پوسته سویا و سطوح مختلف الیاف جیره بر روی عملکرد و سلامت دام
حمید محمدزاده؛ کامران رضا یزدی؛ علی نیکخواه؛ حسن مهربانی یگانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (396.89 K)

2 تاثیر تفاله گوجه فرنگی عمل آوری بر قابلیت هضم و pH شکمبه در گوسفند
کریم اکبریان؛ رسول پیر محمدی؛ سعید عزیزی؛ الناز بابائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.43 K)

3 افزایش عملکرد بره های پرواری با استفاده از حبه نمودن غذای کامل
محمد یاحقی؛ رضا ولی زاده؛ حمید جنتی؛ احسان اسکوئیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.07 K)