کلیدواژه ها = قابلیت هضم آزمایشگاهی
تعداد مقالات: 5

1 اثر افزودن پلی اتیلن گولکول بر ارزش غذایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی به روش تولید گاز در دو نوع تفاله زیتون
محمد جواد ابر قوئی؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

2 تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، کل ترکیبات فنلی و تانن در دو نوع تفاله انگور قرمز و سفید
لطیف زالی کره ناب؛ رسول پیر محمدی؛ سعید عزیزی؛ قادر منافی آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.74 K)

3 تعیین قابلیت هضم علوفه حاصل از مراتع استان بوشهر در مراحل مختلف رشد
عبدالمهدی کبیری فرد؛ امیرارسلان کمالی؛ فاطمه غلامیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.94 K)

4 ارزیابی خصوصیات قابلیت هضم، تجزیه پذیری و تولید گاز هیبرید های ذرت علوفه ای
محسن برجی؛ آزاده میرشمس الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.21 K)

5 اثر هیدروکسید سدیم بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی کاه سویا
طاهر ینچی؛ شهریار کارگر؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K)