کلیدواژه ها = لیگنین | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تعیین ارزش غذایی محتویات شکمبه خشک شده | |
امیرحسین رضاخانی؛ ابولفضل عباسی؛ ناصر تیمور نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.83 MB) | ||
2 | تاثیر مخلوط قارچ پلوروتوس و کود مرغی بر ترکیب شیمیائی و لیگنین زدائی کاه و کلش برنج | |
سید سعید موسوی؛ حسن فضائلی؛ حمید امانلو؛ محمد تقی مسلمیون؛ کاوه احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB) | ||
3 | بررسی عملکردکلش باقی مانده از کشت پنج رقم نخود دیم در استان کرمانشاه | |
الهه ملکی؛ فرخ کفیل زاده؛ کـیانوش چغا میرزا؛ فردین هژبری؛ گلناز تأسلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.63 K) | ||
4 | اثر ارتفاع برداشت بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت ایرانی | |
مهری ارجمند؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.71 K) | ||
5 | بررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده اسیدی موجود در پوسته دانه جو با مقدار تجزیه پذیری ماده خشک در واریته های مختلف | |
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.34 K) |