کلیدواژه ها = اسیدهای چرب امگا-3
تعداد مقالات: 2

1 تأثیر استفاده از روغن ماهی کیلکا و پالم اولئین در تغییر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغان تخم گذار
جواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محمد ملکانه؛ محمد علی ناصری؛ علی اله رسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.55 K)

2 تاثیر افزودن سطوح مختلف منبع اسیدهای چرب امگا-3 و ویتامین E در محیط رقیق کننده بر قابلیت انجماد اسپرم قوچ زندی
امیرحسین نصیری؛ آرمین توحیدی؛ روزبه اردبیلی؛ مرتضی میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.17 K)