کلیدواژه ها = دانه کانولا
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر منبع کربوهیدرات غیر فیبری و افزودن دانه تفت داده شده کانولا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین
محسن ساری؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.42 K)

2 اثر سطوح مختلف دانه کامل کانولا بر عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک جوجه های گوشتی
م. میر گذار؛ م.ح شهیر؛ غ. غیور صدیق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (873.17 K)

3 تعیین انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی در سه واریته دانه کانولا با و بدون فرآوری (فرآوری حرارتی و آنزیمی) با استفاده از متد سیبالد
الهام اسدی؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.42 K)

4 مطالعه اثرات بیم الکترون بر ترکیبات شیمیایی، مواد ضد تغذیه ای، روند تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتئین خام دانه کانولا
روح الله ابراهیمی؛ مهدی تقی نژاد رودنبه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.44 K)

5 اثر منبع کربوهیدرات قابل حل در شوینده خنثی و افزودن دانه کانولای برشته شده بر هیستومورفومتری شکمبه و نگاری بره های نر پرواری تغذیه شده با جیره های با کنسانتره بال
صادق اسدالهی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی چاجی؛ مرتضی مموئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.26 K)

6 اثر سطوح مختلف دانه کانولای کامل و غلطک خورده، بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی بره های در حال رشد نژاد افشاری
حمید نکته دان؛ امیر داور فروزنده شهرکی؛ جعفر یدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.27 K)