کلیدواژه ها = فیزیکی
تعداد مقالات: 3

1 بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی؛ علی مهدوی؛ علیرضا آقا شاهی؛ احمد میرهادی؛ فضل ا.. موسوی؛ کیانوش سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.54 K)

2 اثر پرتوتابی گاما بر روی فراسنجه های تخمیری دانه جو با استفاده از تکنیک تولید گاز
شهرام میرشادی؛ اکبر تقی زاده؛ عین اله عبدی قزلچه؛ پروین صارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.97 K)

3 تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتئین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS
مریم صاحبی اعلاء؛ فرخ کفیل زاده؛ معصومه حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K)