کلیدواژه ها = کلی فرم
تعداد مقالات: 2

1 مقایسه دو روش سرد کردن روی تغییرات بار میکروبی کل، کلی فرم و وزن لاشه مرغ
محمدرضا مفیدی؛ محمد صادق سعید آبادی؛ مهدی شکوهمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.89 K)

2 ارزیابی کیفیت لاشه از نظر کلی فرم، سالمونلا و باکتری های سرمادوست در خط تخلیه شکم و چیلر کشتارگاه های صنعتی مرغ استان یزد
محمدرضا مفیدی؛ مهدی شکوهمند؛ محمدصادق سعیدآبادی؛ زهرا عبادی؛ فیروز عقابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.66 K)