کلیدواژه ها = کلی فرم | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | مقایسه دو روش سرد کردن روی تغییرات بار میکروبی کل، کلی فرم و وزن لاشه مرغ | |
محمدرضا مفیدی؛ محمد صادق سعید آبادی؛ مهدی شکوهمند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.89 K) | ||
2 | ارزیابی کیفیت لاشه از نظر کلی فرم، سالمونلا و باکتری های سرمادوست در خط تخلیه شکم و چیلر کشتارگاه های صنعتی مرغ استان یزد | |
محمدرضا مفیدی؛ مهدی شکوهمند؛ محمدصادق سعیدآبادی؛ زهرا عبادی؛ فیروز عقابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.66 K) |