کلیدواژه ها = صدف
تعداد مقالات: 5

1 اثر اندازه ذرات و زمان مصرف صدف در جیره مرغان تخم گذار بر غلظت کلسیم و فسفر پلاسما
عباس رحمانی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ مجتبی حقیقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.68 K)

2 اثر اندازه ذرات و زمان مصرف صدف در جیره مرغان تخم گذار بر کیفیت پوسته تخم مرغ
علی اصغر ساکی؛ عباس رحمانی؛ پویا زمانی؛ مجتبی حقیقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.73 K)

3 اثرات جایگزینی کربنات کلسیم به جای صدف به همراه پروبیوتیک بر صفات کیفی تخم مرغ در جیره غذایی مرغهای تخمگذار
یحیی درویشی قلی آباد؛ محمود شمس شرق؛ سعید زره داران؛ علی خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.18 K)

4 بررسی اثرات جایگزینی صدف با کربنات کلسیم( در دو اندازه) بر خصوصیات کیفی تخم مرغ
علی رضا حسابی نامقی؛ محمدرضا بیرجندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K)

5 بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K)