کلیدواژه ها = صدف | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثر اندازه ذرات و زمان مصرف صدف در جیره مرغان تخم گذار بر غلظت کلسیم و فسفر پلاسما | |
عباس رحمانی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ مجتبی حقیقت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.68 K) | ||
2 | اثر اندازه ذرات و زمان مصرف صدف در جیره مرغان تخم گذار بر کیفیت پوسته تخم مرغ | |
علی اصغر ساکی؛ عباس رحمانی؛ پویا زمانی؛ مجتبی حقیقت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.73 K) | ||
3 | اثرات جایگزینی کربنات کلسیم به جای صدف به همراه پروبیوتیک بر صفات کیفی تخم مرغ در جیره غذایی مرغهای تخمگذار | |
یحیی درویشی قلی آباد؛ محمود شمس شرق؛ سعید زره داران؛ علی خسروی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.18 K) | ||
4 | بررسی اثرات جایگزینی صدف با کربنات کلسیم( در دو اندازه) بر خصوصیات کیفی تخم مرغ | |
علی رضا حسابی نامقی؛ محمدرضا بیرجندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K) | ||
5 | بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K) |