کلیدواژه ها = آویشن | ||
تعداد مقالات: 31 | ||
1 | اثرات ﭘﻮدر ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﻧﻌﻨﺎع و آوﯾﺸﻦ و ﭼﺮﺑﯽ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔوشتی | |
علی جلالی؛ علیرضا صفامهر؛ یوسف مهمان نواز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.76 K) | ||
2 | اﺛﺮ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ در ﮐﺎﻫﺶ ﺳﻨﺪروم آﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
مریم محمدامینی؛ عبداله حسینی؛ فرید شریعتمداری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.63 K) | ||
3 | اثرات پودر گیاهان دارویی نعناع و آویشن و چربی های مختلف بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
علی جلالی؛ علیرضا صفامهر؛ یوسف مهمان نواز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.88 K) | ||
4 | تاثیر عصاره دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
انور آموزمهر؛ بهروز دستار؛ حسین لنگری؛ جواد بیات کوهسار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.61 K) | ||
5 | اثر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و پودر مخلوط گیاهی حاوی سیر و آویشن در جیره ی غذایی بر عملکرد مرغ های تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ | |
احمد محبی فر؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.29 K) | ||
6 | بررسی امکان جایگزینی عصاره آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) به جای آنتی بیوتیک محرک رشد فلاومایسین در جیره حاوی گندم جوجه های گوشتی | |
زهرا باقری شیره جینی؛ میرداریوش شکوری؛ فرزاد میرزائی؛ منصور باقری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.98 K) | ||
7 | تاثیر عصاره آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) در جیره حاوی گندم بر فراسنجه های لیپیدی سرم خون و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی جوان | |
زهرا باقری شیره جینی؛ میرداریوش شکوری؛ فرزاد میرزائی؛ منصور باقری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.92 K) | ||
8 | بررسی اثرات ویتامین E، آویشن و نعناع فلفلی بر خصوصیات کیفی تخم مرغ های تولیدی در شرایط تنش گرمایی و ماندگاری آنها | |
مجید بهرامی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.15 K) | ||
9 | مقایسهی اثر افزودن سه عصارهی تجاری گیاهی و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس | |
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (747.19 K) | ||
10 | مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس | |
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.95 K) | ||
11 | مقایسهی اثر افزودن سه عصاره تجاری گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس | |
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.22 K) | ||
12 | اثرات تغذیه ای عصاره آویشن شیرازی بر صفات بیولوژیکی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش زنبور عسل | |
محمود ثالثی؛ عباسعلی قیصری؛ بابک بحرینی نژاد؛ محمد بهجتیان؛ علیرضا عباسیان؛ مظاهر سیدی؛ مجید صدر ریاحی؛ شهاب الدین مشرف؛ محمود رضا سلفیان؛ محمد اسماعیل ایزدی؛ مرضیه اخلاقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.52 K) | ||
13 | مقایسه تأثیر اسانس و برگ گونه های مختلف آویشن بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی | |
مریم فریدون پور؛ جواد بیات کوهسار؛ ابراهیم غلامعلیپور علمداری؛ سکینه نوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338 K) | ||
14 | تاثیر پودر نعنا (Mentha piperita L)، آویشن (Thymus vulgaris L) و کاسنی (Chicorium intybus L) بر عملکرد و بافت شناسی روده جوجه های گوشتی | |
بهجت پورسینا؛ علی میرقلنج؛ پریسا سلیمانی رودی؛ محمد صدقی؛ علی طیبی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.05 K) | ||
15 | بررسی تأثیر پودر برگ و اسانس آویشن بر عملکرد بلدرچین های گوشتی | |
شیما حاجی پودر ده بالایی؛ محسن افشارمنش؛ حجت الله خباززاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.77 K) | ||
16 | اثر سطوح مختلف اسانس گیاهان دارویی در جیره های حاوی منابع مختلف روغن بر پاسخ های ایمونولوژیک مرغ های تخمگذار | |
اسماء موسوی؛ امیرحسین مهدوی؛ احمد ریاسی؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ مهدی رحیم ملک؛ حسین حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (220.18 K) | ||
17 | بررسی اثر عصاره گیاه آویشن شیرازی بر روند تجذیه پذیری کنجاله سویا با استفاده از تکنیک تولید گاز آزمایشگاهی | |
نوید رضایی؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ ناصر ماهری سیس؛ جلیل دولگری شرف؛ حامد رضوی؛ مرتضی کیانی؛ مهدی بابایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (240.33 K) | ||
18 | بررسی تأثیر پودر گیاهان آویشن و پونه بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی | |
علی پیرمحمدی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.9 K) | ||
19 | بررسی اثرات عصاره گیاهان دارویی ،اسید آلی و آنتی بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
کریم چعب؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی؛ سعید یخشکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.81 K) | ||
20 | اثر سطوح مختلف عصاره آویشن در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد و جمعیت باکتریایی روده در جوجه های گوشتی | |
علی اصغر ساکی؛ مجید کلانتر؛ وحید خرم آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.12 K) | ||
21 | تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن به عنوان افزودنی بعد از دوره محدودیت غذایی بر عملکرد و درصد تلفات جوجه های گوشتی | |
راضیه ولی پوریان؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (817 K) | ||
22 | تاثیر روغن اسانسی آویشن (Thymus vulgaris L) برگوارش پذیری مواد غذایی در گوسفندان تغذیه شده با جیره های حاوی نسبت های مختلف علوفه به کنسانتره | |
بهنام صحرایی؛ یونس علی علی جو؛ رسول پیرمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (513.69 K) | ||
23 | اثر تغذیه سطوح مختلف گیاه آویشن بر تغییرات pH و غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه در بزهای شیرده | |
بهرام افشار حمیدی؛ رسول پیر محمدی؛ هرمز منصوری؛ جهانگیر امینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.94 K) | ||
24 | بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر مصرف خوراک، ضریب تبدیل، قابلیت تبدیل هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد آتابای | |
زمان رستم نژاد؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ حامد شهرابی؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.15 K) | ||
25 | اثر اسانس های گیاهی آویشن و دارچین بر عملکرد،فراسنجه های تخمیری شکمبه و متابولیت های خون گوساله های پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مواد متراکم بالا | |
علیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محسن دانش مسگران؛ احسان پرند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.02 K) |