صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تجزیه پذیری پروتئین
تعداد مقالات:
5
1
اثرات پرتوتابی گاما بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه گاو
علی نیکخواه؛ پروین شورنگ؛ احمد زارع؛ غلامرضا رئیسعلی؛ علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1007.22 K)
2
مطالعه اثرات بیم الکترون بر ترکیبات شیمیایی، مواد ضد تغذیه ای، روند تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتئین خام دانه کانولا
روح الله ابراهیمی؛ مهدی تقی نژاد رودنبه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.44 K)
3
مطالعه اثر پرتو تابی الکترون روی تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضد تغذیه ای پنبه دانه
ایمان علی بخشی؛ علی نیکخواه؛ پروین شورنگ؛ ابوالفضل زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (304.31 K)
4
بررسی اثر پرتوتابی با امواج مایکروویو بر فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین کنجاله سویا
سارا یوسفیان؛ اسدالله تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (222.5 K)
5
مطالعه روند تجزیه پذیری پروتئین دانه کامل گلرنگ در شکمبه گوسفند با روش کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی اکریل آمید
حامد امینی پور؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ ناصر ماهری سیس؛ سعید نجف یار؛ محمدحسن بابازاده؛ محمدطاهر مداح
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (256.91 K)