کلیدواژه ها = توده میکروبی
تعداد مقالات: 7

1 تأثیر افزودن برگ و اسانس دو گونه گیاه دارویی پونه بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور؛ جواد بیات کوهسار؛ ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری؛ سکینه نوری سکینه نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.88 K)

2 تعیین ارزش غذایی برگ درخت پسته وحشی خنجوک (Pistacia khinjuk) با استفاده از روش آزمایشگاهی تولید گاز
زهرا امینی فرد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.44 K)

3 بررسی پارامترهای تولید گاز و هضم پذیری کاه کنجد فرآوری شده با مواد شیمیایی و بخار آب تحت فشار
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی چاجی؛ محمود قاسمی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.71 K)

4 بررسی اثرات فرآوری کاه کنجد با آب، اسید سولفوریک و بخار آب تحت فشار بر قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای در گوسفند
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.19 K)

5 بررسی اثر بخش های مختلف غالف کهور بر پارامترهای شکمبه ای به روش آزمایشگاهی
فرشته علی پور؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ داریوش علیپور؛ وحید وثوقی؛ محسن حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.23 K)

6 بررسی آزمایشگاهی اثرات جایگزینی یونجه با شاخ و برگ سیب زمینی فرآوری شده به روش های مختلف در جیره های پرواری بر میزان هضم و تخمیر در شکمبه
حسین نوردار؛ مصطفی ملکی؛ حسین جهانیان نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.75 K)

7 تأثیر اسانس نعناع اخضر بر قابلیت هضم، توده میکروبی و pH در شرایط آزمایشگاهی
مصیب تقوی نژاد؛ داریوش علیپور؛ پویا زمانی؛ مجید ترابی گودرزی؛ قاسم براتی؛ حمیدرضا محجوبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.99 K)