کلیدواژه ها = تفاله پرتقال | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تأثیر عمل آوری تفاله پرتقال با مخمر ساکارومایسز سرویسیا بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آن با روش آزمایشگاهی | |
پوریا دادور؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.08 K) | ||
2 | اثر افزودن تفاله پرتقال در جیره بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
حسین عباسی؛ علیرضا صیداوی؛ لیلا اسدپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.93 K) | ||
3 | ترکیب شیمیایی، ویژگی های کیفی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله پرتقال مخلوط با کاه گندم و اوره سیلو شده | |
آناهیتا تیموری چمه بن؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ علیرضا جعفری صیادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.43 K) | ||
4 | اثر خروج شیرابه بر ارزش تغذیه ای تفاله پرتقال سیلو شده | |
آناهیتا تیموری چمه بن؛ اسداله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.33 K) |