کلیدواژه ها = لاشه قابل طبخ | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثرات تغذیه ای سطوح مختلف نانوزئولیت و زئولیت طبیعی بر ترکیب لاشه و وزن اندام های داخلی بدن جوجه های گوشتی | |
نسترن شاه ابراهیمی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی مموئی؛ احمد طاطار؛ محمد حجتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.28 K) | ||
2 | بررسی اثر سطوح مختلف عصاره نعناع بر عملکرد، وزن نسبی اندام های قابل طبخ و چربی محوطه بطنی در جوجه های گوشتی | |
رحیم عبدالکریمی؛ علی میرزاآقازاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.49 K) |