کلیدواژه ها = علوفه اسپرس
تعداد مقالات: 4

1 تعییین بخشهای مختلف پروتئین خام علوفه اسپرس فراوری شده و نشده با استفاده از روش کیسه های نایلونی و سیستم CNCPS
حامد خلیل وندی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.81 K)

2 اثر افزودن برخی از گیاهان دارویی بر قابلیت هضم مواد مغذی علوفه های یونجه و اسپرس
طناز طالبی؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ حسن عبدی بنمار؛ رضا سیدشریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.02 K)

3 اثر فرآوری علوفه اسپرس به منظور کاهش ترکیبات فنولیک بر کینتیک و فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین خام اسپرس با استفاده از روش کیسه های نایلونی
حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.87 K)

4 مدل های ریاضی برای تخمین انرژی قابل متابولیسم و خالص شیردهی علوفه اسپرس ایران بر اساس ترکیبات شیمیایی
نورالدین قنبری؛ حسین غلامی؛ کیوان کرکودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.63 K)