کلیدواژه ها = عصاره نعناع فلفلی | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی تاثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی | |
محمدرضا خدادوست؛ فیروز صمدی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ قربانعلی اسدی؛ فرزانه گنجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.85 K) | ||
2 | بررسی تاثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی | |
محمد رضا خدا دوست؛ فیروز صمدی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ قربانعلی اسدی؛ فرزانه گنجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.48 K) | ||
3 | بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی(Mentha piperita) برسیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
حسن دانشیار؛ رحیم عبدالکریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.38 K) |