کلیدواژه ها = پروتئین جیره
تعداد مقالات: 5

1 اثر کاهش هفتگی پروتئین جیره جوجه های گوشتی نسبت به کاهش دوره ای توصیه شده توسط انجمن تحقیقات ملی آمریکا (NRC) بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد مهدی صادقی؛ کامبیز ناظر عدل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (933.49 K)

2 تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین (0 -10 روزگی)
ارسلان نباتی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.09 K)

3 تأثیر نسبت های مختلف پروتئین تجزیه پذیر به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد و بازدهی خوراک در بزغاله های سانن
عطیه رحیمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ حمیدرضا ظاهر فریمانی؛ علیرضا شهدادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.91 K)

4 تأثیر نسبت های مختلف پروتئین غیر قابل تجزیه به پروتئین تجزیه پذیر در شکمبه بر وزن بدن و اندازه های بدنی در بزغاله های سانن
عطیه رحیمی؛ عباسعلی ناصریان؛ حمیدرضا ظاهر فریمانی؛ علیرضا شهدادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338.75 K)

5 تاثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره برحساسیت به اکسیداسیون و تغییرات PH گوشت در جوجه های گوشتی
ارسلان نباتی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ محمد یازرلو؛ ایوب ویسی؛ مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.2 K)