کلیدواژه ها = pH شکمبه
تعداد مقالات: 7

1 اثر pH و منابع فیبر غیر علوفه ای بر تخمیر میکروبی در فرمنترهای کشت پیوسته دو جریانه با استفاده از جیرهه ای تمام کنسانتره ای گاوهای پرواری
محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ سرجیو کالسامیگلیا؛ آلفرد فرت؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.87 K)

2 تاثیر کاهش دفعات خوراک دهی و افزودن روغن به جیره بر رفتارهای خوراک خوردن و pH شکمبه گاوهای شیری
کامران اکبری پابندی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ مهدی کاظمی جوجیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (595.44 K)

3 جایگزینی کاه کلزا فرآوری شده با یونجه و تاثیر آن بر رفتار مصرف خوراک، pH و جمعیت تک یاخته های شکمبه گوساله های نر پرواری هلشتاین
محسن قیاسوند؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (525.96 K)

4 بررسی تغییرات روند pH شکمبه شترهای تک کوهانه تحت تاثیر تغذیه جیره های دستی و جیره های مرتعی
پوریا دادور؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ جمال فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.26 K)

5 تاثیر سطوح افزایشی ساپونین بر متابولیت های خونی و pH شکمبه بزغاله های نر سانن
محمد هادی اعظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ مرتضی حسینی غفاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.97 K)

6 تاثیر اسانس و پودر مرزه (.Satureja hortensis L) بر غلظت کل اسیدهای چرب و pH شکمبه در بزغاله های بومی آذربایجان غربی
سینا پیوستگان؛ پرویز فرهومند؛ محسن صحرایی؛ امیر طلاطپه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K)

7 مطالعه تغییرات ایجاد شده در pH شکمبه و اسیدهای چرب فرار در سیستم شکمبه مصنوعی با استفاده از جیره های دارای سطوح مخنلف ساکارز و نشاسته
امین خزری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.86 K)