کلیدواژه ها = آمینواسید کل | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثر افزودن ترکیب آنزیمی به جیره جوجه های گوشتی دارای گندم، و جیره نویسی به روش استاندارد آمینواسیدهای گوارش پذیر و کل بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
راضیه ایران پرست؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری؛ نجمه مصلح؛ شهرام رحیمی؛ نرگس صیادپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.38 K) | ||
2 | بررسی استفاده از انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت همراه با آمینواسیدهای کل و قابل هضم جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
ایوب نادری پور؛ احمد افضل زاده؛ یعقوب فر؛ داود شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.64 K) |