کلیدواژه ها = آزمون تولید گاز
تعداد مقالات: 7

1 تعیین ارزش غذایی علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس با استفاده از آزمون تولید گاز
منصور سراوانی؛ قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمید هرمزی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.59 K)

2 بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از اسید آلی بر تولید گاز به روش آزمایشگاهی
رقیه پوربایرامیان؛ محسن رمضانی؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.04 K)

3 بررسی دقت برخی از مدل های غیر خطی در پیش بینی کینتیک تخمیر شکمبه ای دانه جو در آزمون تولید گاز
سعید مرادی؛ خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (604.33 K)

4 ارزیابی قابلیت هضم و تجزیه پذیری کنجاله گوار با روش های برون تنی و کیسه های نایلونی
محیا کولیوند؛ مصطفی ملکی؛ حسن علی عربی؛ رضا علیمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.62 K)

5 مقایسه ترکیب شیمیایی و پتانسیل تولید گاز کنجاله گوار با کنجاله سویا و بررسی اثر استفاده از پلی اتیلن گلیکول بر کینتیک تولید گاز حاصل از کنجاله گوار
کاظم موسوی؛ محیا کولیوند؛ مصطفی ملکی؛ حسن علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.86 K)

6 بررسی ارزش غذائی گونه های مختلف شبدر با استفاده از روش برون تنی
محیا کولیوند؛ مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (620.83 K)

7 بررسی اثرات روغن اسانسی سیر در دوزهای مختلف بر برخی شاخصهای تخمیر شکمبه در مقایسه با یونوفر سالینومایسین
نسیبه نویدی مقدم؛ مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.17 K)