کلیدواژه ها = خام
تعداد مقالات: 6

1 اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام میوه سه گونه بلوط (برو، مازو و ویول) در شرایط آزمایشگاهی
عثمان زمانی؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K)

2 بررسی تغییرات پروتئین خام،انرژی،چربی و خاکستر در پنج گونه مرتعی مورد مصرف گوسفند و بز در مراتع استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.27 K)

3 ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر،ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل
جمال سیف دواتی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ عباس رافت؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K)

4 بررسی اثرات سطوح مختلف آفلاتوکسین جیره بر غلظت آفلاتوکسین شیر خام گاو
عبدالمجید ییلاق بیگی؛ روح الله عبدالله پور؛ سکینه اسدزاده؛ مهران نصرتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.96 K)

5 سنجش میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام تولیدی استان ایلام با استفاده از روش الایزا
رضا واقف؛ رزاق محمودی؛ کیومرث محمودی؛ الهام جم زاده؛ حشمت اله علی رحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.29 K)

6 بررسی مصرف سطوح مختلف سیر خام و پودر سیر بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
آمنه منصوری؛ مهرداد ایرانی؛ هادی یوسف تبار میری؛ مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.18 K)