کلیدواژه ها = سیلاژ پرتقال
تعداد مقالات: 4

1 اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر کیفیت سیلاژ و ترکیبات شیمیایی
پریسا طاهرنژادزیدهی؛ اسداله تیموری یانسری؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (497.79 K)

2 اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر میزان تولید گاز
پریسا طاهرنژادزیدهی؛ اسداله تیموری یانسری؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (460.89 K)

3 اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت سیلاژ
ناهید خانی نیا شیخ؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.76 K)

4 اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال برتولید گاز
ناهید خانی نیا شیخ؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.78 K)