کلیدواژه ها = کردستان
تعداد مقالات: 11

1 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ساقه و طوقه آفتابگردان به روش In vivo & In vitro در کردستان
رحمن ابن عباسی؛ حسن فضایلی؛ صالح صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

2 قابلیت هضم و تجزیه پذیری ارقام مختلف کاه کلزا به روش In vivo , In vitro و In situ در کردستان
رحمن ابن عباسی؛ مریم بداغی؛ هرمز منصوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

3 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم برگ بلوط در مناطق جنگلی و نقش آن در تغذیه بز مرخز
رحمن ابن عباسی؛ حسن فضایلی؛ کامبیز کامکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

4 بررسی ارزش غذایی علوفه های غالب دراستان کردستان
کامبیز کامگار؛ محمد علی موسوی؛ حسن فضائلی؛ عبد الرحمن ابن عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.14 K)

5 مقایسه الیاف تولیدی در تیپ های مختلف بزمرخز استان کردستان
کامبیز کامگار؛ نصرت االله طاهر پور دری؛ صالح صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.85 K)

6 بررسی وضعیت مدیریت در واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی پرواربندی گوسفند کردستان
حمیدرضا بهمنی؛ محمدرضا کیانزاد؛ بهروز توپچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.44 MB)

7 خصوصیات تولیدی دو تیپ گوسفند کردی
فرهاد خزدوزی؛ محمد ابراهیم حسنی نژاد؛ حمیدرضا بهمنی؛ رحمن ابن عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

8 شبیه سازی دینامیک آینده جمعیت در معرض خطر بز مرخز
حمیدرضا بهمنی؛ مجتبی طهمورث پور؛ علی اصغر اسلمی نژاد؛ محمود وطنخواه؛ شیوا مفاخری؛ صالح صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (773.81 K)

9 تخمین میزان انرژی زایی و قابلیت هضم علوفه یونجه چین دوم استان کردستان با استفاده از روش آزمایشگاهی تیلی و تری
هانا شیخ احمدی؛ آرش آذرفر؛ مختار فتحی؛ طاهره رحمتی؛ سروز مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.74 K)

10 مقایسه تجزیه پذیری و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی علوفه یونجه ی مناطق مختلف استان کردستان با استفاده از دو روش In situ و روش آزمایشگاهی تیلی و تری
هانا شیخ احمدی؛ طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.13 K)

11 تعیین ارزش غذایی بوتۀ خشک خیار و هندوانه استان کردستان
ستار کاکه خانیان؛ صالح صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.18 K)