کلیدواژه ها = ظرفیت نگهداری
تعداد مقالات: 2

1 اثر عصاره گیاه آویشن، آب انار و آب لیمو بر pH و ظرفیت نگهداری آب در گوشت ران جوجه های گوشتی
یونس گرگیج؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (876.12 K)

2 تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها
سمیرا سروری؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.03 K)