کلیدواژه ها = ترکیبات شیمیایی گوشت | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر خصوصیات کیفی و ثبات اکسیداتیو گوشت در بره های پرواری نژاد کرمانی | |
زهره حاج علیزاده؛ امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (579.13 K) |
کلیدواژه ها = ترکیبات شیمیایی گوشت | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر خصوصیات کیفی و ثبات اکسیداتیو گوشت در بره های پرواری نژاد کرمانی | |
زهره حاج علیزاده؛ امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (579.13 K) |