کلیدواژه ها = کلسیم
تعداد مقالات: 54

1 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻓﻌﺎل 1 و 25- دی ﻫﯿﺪروﮐﺴﯽ ﮐﻮﻟﮑﻠﺴﯿﻔﺮول ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دﭼﺎر ﮐﻤﺒﻮد ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔر
رحمان جهانیان؛ الهه جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.6 K)

2 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻠﺴﯽ ﺗﺮﯾﻮل ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دﭼﺎر ﮐﻤﺒﻮد کلسیم و فسفر
رحمان جهانیان؛ الهه جهانیان؛ الهام رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.52 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻓﺮآوری ﺧﯿﺴﺎﻧﺪن، ﺳﻄﺢ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺟﯿﺮه و اﺳﯿﺪ ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻓﯿﺘﺎت ﺗﻮﺳﻂ ﻓﯿﺘﺎز ﮔﯿﺎﻫﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزمایشگاهی
امیدعلی اسماعیلی پور؛ صدراله مولایی مقبلی؛ اکبر گران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.03 K)

4 اثر ﻧﻮع و ﺳﻄﺢ آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز و ﻧﺴﺒﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﻪ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ وﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺳﻦ21 روزگی
میثم کوچک زاده اصفهانی؛ علی تبعیدیان؛ محمد محمدرضایی؛ نیلوفر گودرزی؛ زینب پناهپور؛ عباسعلی قیصری؛ محسن قاسمی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.45 K)

5 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﯿﺎز ﮐﻠﺴﯿﻤﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاپنی
وحید جوکار؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.02 K)

6 ﺑﺮرﺳﯽ اﻟﮕﻮی ﻣﺼﺮف ﻋﻨﺎﺻﺮ ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﻠﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ در ﮔﺎوداری ﻫﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺳﺘﺎن زﻧﺠﺎن
محمد حسین نعمتی؛ حمید امانلو؛ پیمان حدادی؛ حسن محمدی نژاد؛ محمد تقی مسلمیون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.87 K)

7 ﺑﺮرﺳﯽ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ در ﻣﺮاﺗﻊ ﺳﺎﺣﻠﯽ ﺗﻨﮕﺴﺘﺎن اﺳﺘﺎن ﺑﻮشهر
سید ابوطالب صادقی؛ عبدالمهدی کبیری فرد؛ فاطمه غلامیان؛ محمد مهدی صادقی؛ امیر ارسلان کمالی؛ محمود دشتی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (242.42 K)

8 اثر 1،25 دی هیدرواکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه گیاه دارویی پنیر باد (Withania Coagulans) بر عملکرد، معدنی شدن استخوان و قابلیت هضم کلسیم و فسفر جیره
ح. کرمانشاهی؛ س.ج. حسینی؛ ح. نصیری مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

9 تأثیر 1- آﻟﻔﺎ ﻫﯿﺪروﮐﺴﯽ ﮐﻮﻟﻪ ﮐﻠﺴﯿﻔﺮول ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺮم ﺧﻮن ﻣﺮﻏﺎن ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ
مجید متقی طلب؛ محدثه هرمز دی؛ عبدالرضا کامیاب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.44 MB)

10 اثر جیره حاوی پسماند عمل آوری شده میوه و تره بار برترکیب املاح گوشت گوسفند
زهرا عبادی؛ مهناز صالحی؛ ابوالفضل عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.67 MB)

11 تعیین عناصر معدنی گیاه مرتعی تاغ در سه مرحله رویشی
مسلم باشتنی؛ جلیل فرزادمهر؛ نظر افضلی؛ محمد شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (977.57 K)

12 تغییرات سطح سرمی برخی عناصر معدنی در گاوهای هلشتاین آبستن در شهرستان بیرجند
فرزانه نعمتی؛ سید رضا فاطمی طباطبایی؛ آریا رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1 MB)

13 بررسی تاثیر کلسیم جیره بر میزان انرژی قابل متابولیسم چربی ها
محمد سالار معینی؛ ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.45 K)

14 مطالعه برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی خون بدنبال ایجاد کاهش کلسیم بطور تجربی در گوسفند
علیرضا تقوی رضویزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.56 K)

15 مقایسه منابع کلسیم جیره بر روی عملکرد مرغ های تخمگذار و کیفیت پوسته تخم مرغ
مسعود مستشاری محصص؛ محمد حسین هادی تواتری؛ هوشنگ لطف الهیان؛ نوذر فروردین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.61 K)

16 بررسی اثر کاهش سطوح مختلف پروتئین، کلسیم و فسفر جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
نعمت ضیائی؛ حسن کرمانشاهی؛ محمد پیله ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.57 K)

17 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ساقه و طوقه آفتابگردان به روش In vivo & In vitro در کردستان
رحمن ابن عباسی؛ حسن فضایلی؛ صالح صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

18 مطالعه اثر خوراک حبه و حبه نشده در تشکیل سنگهای مجاری ادراری در بزغاله های نر رائینی
سید مجتبی سیدمومن؛ حسین غلامی؛ مجتبی زاهدی فر؛ کامران رضا یزدی؛ مهناز صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

19 بررسی اثرکاهش سطح کلسیم و فسفر جیره روی افزایش قابلیت استفاده فسفر فیتاتی و خصوصیات تولیدی مرغ های تخمگذار تجارتی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (530 K)

20 اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی بر وزن نهایی، خصوصیات استخوان پا و آنزیم های مرتبط در دوره پایانی جوجه گوشتی در جیره های بر پایه گندم و جو
حسین مروج؛ مجسد اله یاری شهراسب؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (223.39 K)

21 اثر اندازه ذرات و زمان مصرف صدف در جیره مرغان تخم گذار بر غلظت کلسیم و فسفر پلاسما
عباس رحمانی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ مجتبی حقیقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.68 K)

22 اثر اندازه ذرات و زمان مصرف صدف در جیره مرغان تخم گذار بر کیفیت پوسته تخم مرغ
علی اصغر ساکی؛ عباس رحمانی؛ پویا زمانی؛ مجتبی حقیقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.73 K)

23 تعیین ارزش غذایی علوفه گونه های غالب ماشک مراتع استان کردستان
حمید نمکی؛ صالح صالحی؛ رحمن این عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

24 بررسی اثر سطوح مختلف کلسیم ، فسفر و ویتامین D3بر پارامترهای کابردی در مرغهای مادر گوشتی
محمد کاظمی فرد؛ ابراهیم حلاجیان؛ شهاب الدین قره ویسی؛ امیر عباس موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.94 K)

25 ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﺷﺘﺮ ﻃﯽ دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوار
زهرا عبادی؛ مهناز صالحی؛ حمیدرضا انصاری رنانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.35 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه