کلیدواژه ها = چین | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تعیین کاهش ارزش غذایی یونجه از زمان درو تا زمان مصرف در شهرستان همدان | |
عبدالحسین معیر؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن فضائلی؛ علی اصغر ساکی؛ حسین شفیعی ورزنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
2 | ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم یونجه مزرعه دانشگاه آزاد ساوه در چین اول و دوم در شروع گلدهی | |
بابک یزدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (963.81 K) |