کلیدواژه ها = تغذیه | ||
تعداد مقالات: 70 | ||
1 | اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ اﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﮐﺎﻣﻞ و ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ای ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
ﻋﺒﺪاله ﻣﻘﺪﺳﯽ؛ ﻣﺤﻤﺪ ﺣﺴﯿﻦ ﺷﻬﯿﺮ؛ وﺣﯿﺪ ﻏﻼﻣﯽ؛ ﻣﯿﺪ اﻓﺴﺮﯾﺎن؛ زﻫﺮا ﺷﺎهﻋﻠﯿﺰاده؛ ﻣﻬﺪی ﻗﻬﺮﻣﺎنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.08 K) | ||
2 | اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ زﯾﺮه ﺳﯿﺎه ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار | |
جلال بکا؛ امیرحسین مهدوی؛ عبدالحسین سمیع | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.41 K) | ||
3 | دﺳﺘﮑﺎری ﺟﯿﺮه ﺑﺮای ﺑﻬﺒﻮد ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط | |
فاطمه حجتی؛ لیلا قایدی؛ محمد هوشمند؛ سیامک پارسایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286 K) | ||
4 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه و ﻣﺪت ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺑﺪن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
سهیل یوسفی؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.31 K) | ||
5 | مروری بر عملکرد و نقش سلنیوم در تغذیه اسب | |
عباسعلی حسن پور؛ نورمحمد تربتی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.65 MB) | ||
6 | مواد مغذی موثر در کاهش استرس و هیجان در اسب های مسابقه | |
یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (644.69 K) | ||
7 | بررسی لنگش و راه کارهای مقابله با آن در اسب | |
روح اله کامیاب کلانتری؛ احسان دیرکوندی؛ علی کیانی؛ محمد جواد دادفر؛ علی مقصودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.51 MB) | ||
8 | استفاده از سطوح مختلف بقایای ذرت دانه ای در جیره بره های نر کرمانی | |
سید علی موسوی سعید؛ لاله یزدان پناه گوهرریزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (120.41 K) | ||
9 | تاثیر سین بیوتیک برجمعیت لاکتوباسیل مدفوع بره های شیرخوار | |
ابوذر معرب؛ تقی قورچی؛ ساناز رمضان پور؛ فرزانه گنجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (947.04 K) | ||
10 | ارزیابی میزان شیوع لنگش در گاوهای شیری شهرستان گرگان | |
علی اصغر آیین؛ عبدالله کاویان؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.98 K) | ||
11 | بررسی وضعیت تغذیه ای در گاوداری های شیری صنعتی خراسان رضوی | |
امید گلزاری محمدآباد؛ علیرضا فروغی؛ ایمان ناصری نسری؛ علی زنگنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.41 K) | ||
12 | استفاده از زئولیت در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان | |
مجید افشار؛ کاووس نظری؛ منصور شریفیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (500.24 K) | ||
13 | بررسی تکثیر نیمه طبیعی ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) و تغذیه بچه ماهیان آن تا مرحله انگشت قد | |
رضا اکرمی؛ مهرنوش نوروزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (580.58 K) | ||
14 | بررسی وضعیت مدیریت پرورش، تغذیه و آب مزارع پرورش مرغ گوشتی در استان ایلام | |
صیفعلی ورمقانی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ اکبر یعقوبفر؛ هوشنگ جعفری؛ یحیی عباسپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.09 K) | ||
15 | تاثیر تغذیه داخل تخم مرغی نانو مولتی ویتامین بر قابلیت جوجه درآوری و عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین | |
حسنا حاجاتی؛ احمد حسن آبادی؛ منصور رضایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB) | ||
16 | بررسی اثرات تغذیه با دوازده واریته مختلف برگ توت بر عملکرد اقتصادی کرم ابریشم | |
حمیده مطهری؛ منصور رضایی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (575.36 K) | ||
17 | تاثیر تغذیه بر فعالیت های ژنی کبد در گاو | |
فیـروز صمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (419.8 K) | ||
18 | بررسی تاثیر مصرف مواد متراکم بر عملکرد تولید مثلی در گاومیش های استان آذربایجان غربی | |
جهانگیر امینی؛ سراین رزاق زاده؛ علی محسن پور آذری؛ رجب حسامی راد؛ قادر منافی آذر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB) | ||
19 | کاهش ضایعات سیلوی ذرت علوفه ای از طریق افزایش ماده خشک (به منظور استفاده بهینه از منابع خوراک دام) | |
جعفر باشتینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) | ||
20 | بررسی ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی عمل آوری شده در تغذیه مرغان تخمگذار | |
مسعود جعفری؛ رسول پیرمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (985.5 K) | ||
21 | استفاده از سطوح مختلف دانه خلر عمل آوری شده و عمل آوری نشده در تغذیه جوجه های گوشتی | |
جمال سیف دواتی؛ کامران رضا یزدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB) | ||
22 | تعیین ترکیبات پودر کرم خاکی حاصل از بقایای کشاورزی و صنعتی | |
زهرا عبادی؛ کیانوش سامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.38 MB) | ||
23 | اثر سطوح مختلف پودر ماهی بر افزایش وزن و خصوصیات پشم گوسفند سنجابی | |
علی فرهپور؛ یوسف روزبهان؛ نصرت ا... طاهر پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB) | ||
24 | استفاده از پودر چربی پالم در تغذیه جوجه های گوشتی | |
فرهنگ فقیه محمدی؛ ابولفضل زارعی؛ محمود شیوازاد؛ هوشنگ لطف الهیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB) | ||
25 | تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله دانه انار در تغذیه گوسفند | |
رضا فیضی؛ احمد قدرت نما؛ مجتبی زاهدی فر؛ محسن دانش مسگران؛ محسن رئیسیان زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB) |