کلیدواژه ها = مرزه
تعداد مقالات: 6

1 اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Escherichia coli ورم پستان
سامان ضرونی؛ رضا راه چمنی؛ فرزاد قنبری؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (699.1 K)

2 اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Streptococcus agalactiae و Staphylococcus aureus ورم پستان
سامان ضرونی؛ رضا راه چمنی؛ فرزاد قنبری؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (662.8 K)

3 تاثیر روغن اسانسی مرزه بر رشد باکتری های استرپتوکوکوس لوتشیا و استرپتوکوکوس ماسدونیکوس
مهدی محمودی ابیانه؛ وحیده وحدت منش؛ داریوش علیپور؛ محمدیوسف علیخانی؛ حسن علی عرب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.97 K)

4 مقایسه اثر اسانس و گیاه مرزه خوزستانی بر تخمیر و پارامترهای تولید گاز پیت خام نیشکر در شرایط آزمایشگاه
زهره طهماسبی بلداجی؛ طاهره محمد آبادی؛ مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.06 K)

5 اثر تغذیه قارچ خوراکی مرزه بر کیفیت گوشت و قابلیت هضم مواد مغذی در بلدرچین ژاپنی
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.81 K)

6 اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر برخی از فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی
مریم زاده امیری؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری؛ مسعود قربانپور نجف آبادی؛ مرتضی ممویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.37 K)