کلیدواژه ها = مرکبات
تعداد مقالات: 4

1 اثر اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻤﯿﺮی، ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت
مرتضی کردی؛ عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.8 K)

2 تعیین ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺷﮑﻤﺒﻪ اﯾﯽ و ﭘﺲ از ﺷﮑﻤﺒﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش سه ﻣﺮﺣﻠﻪ اﯾﯽ اﺻﻼح ﺷﺪ
سامان لشکری؛ اکبر تقی زاده؛ عباس رافت؛ علی ایاسه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.37 K)

3 اثر افزودن تفاله خشک مرکبات بر ویژگی های کیفی، ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ شبدر برسیم
مائده فیض؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.56 K)

4 اثر افزودن سطوح مختلف سبوس گندم بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری سیلاژ تفاله مرکبات
مرتضی کردی؛ عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.82 K)