کلیدواژه ها = اندام داخلی | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تاثیر کنجاله بادام درختی (Prunus Amigdalus) بر کیفیت گوشت، اجزاء لاشه و وزن اندامهای داخلی بلدرچین ژاپنی | |
محمدعلی ارجمندی؛ محمد سالارمعینی؛ غلامرضا اسدی کرم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.87 K) | ||
2 | بررسی میزان تغییرات صفات مربوط به لاشه و نسبت وزن اندام های داخلی و حساس در جوجه های گوشتی آلوده شده با سطوح مختلف آفلاتوکسین B1 | |
امید فانی مکی؛ نظر افضلی؛ آرش امیدی؛ عباس شیبک؛ مجتبی فروزان مهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.26 K) | ||
3 | تاثیر سطوح مختلف پودر لیموترش و آویلامایسین بر کیفیت لاشه و وزن اندام های داخلی جوجه های گوشتی | |
افسون قدرتی؛ پرویز فرهومند؛ صادق چراغی؛ مجتبی ایمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.18 K) | ||
4 | اثر سطوح مختلف جیره ای شاهدانه در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد، وزن اندامهای داخلی و میزان کلسترول سرم | |
محمد محمودی؛ آرش آذرفر؛ شعبان چگینی؛ پرویز فرهومند؛ رضا موتمنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.78 K) |