کلیدواژه ها = سیلو
تعداد مقالات: 31

1 ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﻗﺒﻞ و ﺑﻌﺪ ﺳﯿﻠﻮ ﺑﻪ روش دو ﻣﺮﺣﻠﻪای ﺗﯿﻠﯽ و ﺗﺮی در ﻣﻨﻄﻘه ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی (ﺑﺮدﺳﮑﻦ)
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ علیرضا ﺷﯿﺒﮏ؛ مجید ابراهیم پور؛ محمدرضا امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.59 K)

2 بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک
بهناز عینی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (836.88 K)

3 بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر
سهیلا شبخوان؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا فروغی؛ حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.75 K)

4 بررسی امکان استفاده از سیلوی ضایعات سیب زمینی در تغذیه نشخوارکنندگان
مصطفی یوسف الهی؛ روح اله کامیاب کلانتری؛ احسان دیرکوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.82 K)

5 کاهش ضایعات سیلوی ذرت علوفه ای از طریق افزایش ماده خشک (به منظور استفاده بهینه از منابع خوراک دام)
جعفر باشتینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

6 بررسی ارزش غذایی گیاه خارشتر و تعیین جایگاه آن در تغذیه نشخوارکنندگان
جعفر باشتینی؛ حسن فضائلی؛ رضا فیضی؛ حسین توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

7 تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم
سید علی حسینی سیر؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

8 تاثیر تفاله گوجه فرنگی بر عملکرد گاو های شیرده هلشتاین
رشید صفری؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ جواد بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (880.63 K)

9 اثر جاذب رطوبه های مختلف بر کیفیت تخمیر سیلاژ تفاله ی مرطوب سیب زمینی
سعدون محمدیان؛ داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.48 K)

10 تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سید علی حسینی سیر؛ حسن فضایلی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ حسن حجت؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

11 مقایسه ارزش ارزش غذایی علوفه کامل جو در سه روش بهره برداری از نظر عملکرد دام
احمد قنبری گردونک؛ حسن فضائلی؛ محسن دانش مسگران؛ رضا فیضی؛ مهران اباذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

12 مقایسه سیلوی ذرت با سیلوی گریپ فوروت در پروار بندی بره های پرواری و تاثیر آنها بر عملکرد و ترکیبات بدن
محمد مهدی شریفی حسینی؛ امید دیانی؛ محمد علی ارجمندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (445.47 K)

13 بررسی ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی ذرت و آفتابگردان سیلو شده در نسبت های مختلف اختلاط
الهه مفاخر؛ موسی مسکر باشی؛ پیمان حسیبی؛ محمدرضا مشایخی؛ جمشید بقایی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.05 K)

14 تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و فراسنجه های کیفیت سیلو در دو زمان مختلف سیلو کردن پوسته پسته سیلو شده با افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.02 K)

15 اثر سیلو و علوفه خشک یونجه بر رفتار مصرف خوراک، فراسنجه های شکمبه و تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
مجید شریفی؛ علی اکبر خادم؛ احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.93 K)

16 تعیین ارزش غذایی علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس با استفاده از آزمون تولید گاز
منصور سراوانی؛ قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمید هرمزی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.59 K)

17 بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده
بهزاد اسدی؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ خسرو پارسایی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.77 K)

18 تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
بهجت خسروی؛ کمال شجاعیان؛ زهرا فیروز کوهی مقدم؛ ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.91 K)

19 تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی؛ محمدحسن فتحی نسیری؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.55 K)

20 برآورد اثرات سطوح مختلف ملاس بر روی کنتیک تجزیه پذیری، انرژی خالص برای شیردهی، تجزیه پذیری ماده خشک آزمایشگاهی و انرژی قابل متابولیسم بوته سیب زمینی سیلو شده با استفاده از تکنیک تولید گاز
حسین راست پور؛ عباسعلی ناصریان؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.71 K)

21 پذیری شکمبه ای سیلوی بوته هندوانه اثر افزودنی ها بر ارزش غذایی و تجزیه
نصراله بادپروا؛ کمال شجاعیان؛ حسین سبزه کار؛ مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.75 K)

22 بررسی تاثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی پسماند های دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از روش آزمایشگاهی تولید گاز
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ یوسف روزبهان؛ علیرضا شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.89 K)

23 مقایسه ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری تاج خروس با ذرت علوفه ای سیلو شده
سعید لطفی؛ یوسف روزبهان؛ محمدتقی فیض بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.61 K)

24 ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ بقایای هندوانه آجیلی مخلوط با سطوح مختلف کاه گندم
طیبه کرامندلی؛ آشورمحمد قره باش؛ جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.13 K)

25 ترکیب شیمیایی، ویژگی های کیفی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله پرتقال مخلوط با کاه گندم و اوره سیلو شده
آناهیتا تیموری چمه بن؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.43 K)