کلیدواژه ها = اسانس
تعداد مقالات: 32

1 مقایسه اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮﯾﻢﮔﻠﯽSalvia mirzayaniiﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
رضا مصدق؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.22 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مراد محمودی بردزردی؛ شکوفه غضنفری؛ داود شریفی؛ عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.06 K)

3 اثر اسانس لیموترش بر روی تولید و ترکیب شیر بزهای نژاد مهابادی
فریبا برزگر؛ رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (892.97 K)

4 مقایسه تأثیر اسانس و برگ گونه های مختلف آویشن بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور؛ جواد بیات کوهسار؛ ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری؛ سکینه نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338 K)

5 تأثیر افزودن برگ و اسانس دو گونه گیاه دارویی پونه بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور؛ جواد بیات کوهسار؛ ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری؛ سکینه نوری سکینه نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.88 K)

6 اثر اسانس ها و پسماند برخی گیاهان دارویی بر بازده رشد و سن از شیرگیری گوساله های هلشتاین
مریم جشاری؛ احمد ریاسی؛ امیرحسین مهدوی؛ محمد خوروش؛ سعید انصاری مهیاری؛ مهدی صفاهانی؛ علیرضا بلندنظر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (201.49 K)

7 ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس Citrus limon به روش DPPH و تأثیر آن بر چربی های سرم گوسفندان شیری نژاد مغانی 2
علی مجتهدین؛ آزاده بوستان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.44 K)

8 اثر سطوح مختلف اسانس گیاهان دارویی در جیره های حاوی منابع مختلف روغن بر پاسخ های ایمونولوژیک مرغ های تخمگذار
اسماء موسوی؛ امیرحسین مهدوی؛ احمد ریاسی؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ مهدی رحیم ملک؛ حسین حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (220.18 K)

9 اثر سطوح مختلف مخلوط اسانس های گیاهان دارویی در جیره های حاوی منابع مختلف روغن بر تغییرات هیستولوژیک روده کوچک و جمعیت میکروبی روده مرغ های تخمگذار
اسماء موسوی؛ امیرحسین مهدوی؛ احمد ریاسی؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ مهدی رحیم ملک؛ حسین حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (257.89 K)

10 اثر اسانس مرزه (خوزستانی) و آلفاتوکوفرول بر وزن زنده و وزن نسبی اندام های داخلی مرغ گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمدرضا ارجمند کرمانی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.87 K)

11 مقایسه اثر افزودن پودر و اسانس گیاه دارویی مریم گلی ایرانی با جیره حاوی آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
محمدرضا وراثی اردکانی؛ فائزه حسینی؛ محسن افشارمنش؛ حسین ایراندوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.63 K)

12 جایگزینی پودر و اسانس گیاه مریم گلی ایرانی با ویرجینیامایسین و بررسی خصوصیات لاشه و فراسنجه های خون در بلدرچین ژاپنی
محمدرضا وراثی اردکانی؛ فائزه حسینی؛ محسن افشارمنش؛ حسین ایراندوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.92 K)

13 ارزیابی اثر پودر و اسانس گیاه مورپرز بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
فائزه حسینی؛ محمدرضا وراثی اردکانی؛ امین خضری؛ حسین ایراندوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.28 K)

14 تأثیر اسانس های گیاهی بر بار اسیدی مایع شکمبه گوسفند در شرایط برون تنی
غزاله بهرامی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ اکبر سلیمانی؛ حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.85 K)

15 تأثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدرات های غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برون تنی (in vitro)
الهام جانی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.76 K)

16 بررسی تاثیر اسانس زنیان (Carum copticum ) بر مصرف خوراک، تغییرات وزن بدن و برخی فرآسنجه های خونی در بزهای مهابادی
نفیسه بهرامی؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی علیجو؛ سروه مباشر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.65 K)

17 بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر pH مایع شکمبه و برخی از فرآسنجه های خونی گوسفندان قزل
نادره خدابخشی؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی علیجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.94 K)

18 اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Escherichia coli ورم پستان
سامان ضرونی؛ رضا راه چمنی؛ فرزاد قنبری؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (699.1 K)

19 اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Streptococcus agalactiae و Staphylococcus aureus ورم پستان
سامان ضرونی؛ رضا راه چمنی؛ فرزاد قنبری؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (662.8 K)

20 تاثیر ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس بر باکتری های اصلی ورم پستان در محیط آزمایشگاه
سمیرا نوری؛ رضا راه چمنی؛ جواد بیات کوهسار؛ فاطمه بحری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.13 K)

21 تاثیر ضدباکتریایی اسانس مرزنجوش بر باکتری های اصلی ورم پستان در محیط آزمایشگاه
سمیرا نوری؛ رضا راه چمنی؛ جواد بیات کوهسار؛ فاطمه بحری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (486.08 K)

22 اثر یک مخلوط اسانسی بر قابلیت هضم ظاهری، pH و جمعیت پروتوزوای شکمبه در گوسفند کردی
ناصر خاطری؛ عثمان عزیزی؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.96 K)

23 تخمین و مقایسه تولید گاز نمونه های خوراکی مکمل شده با اسانس گیاه اوکالیپتوس، جوز بویا و اکلیل کوهی در شرایط آزمایشگاهی
رعنا دلکش؛ عبداله سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.64 K)

24 اثرات اسنس زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاش در جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ زهرا دارابی؛ سارا شیریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.24 K)

25 اثر اسانس های گیاهی آویشن و دارچین بر عملکرد،فراسنجه های تخمیری شکمبه و متابولیت های خون گوساله های پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مواد متراکم بالا
علیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محسن دانش مسگران؛ احسان پرند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.02 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه