کلیدواژه ها = اسانس | ||
تعداد مقالات: 32 | ||
1 | مقایسه اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮﯾﻢﮔﻠﯽSalvia mirzayaniiﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
رضا مصدق؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.22 K) | ||
2 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
مراد محمودی بردزردی؛ شکوفه غضنفری؛ داود شریفی؛ عبدالرضا صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.06 K) | ||
3 | اثر اسانس لیموترش بر روی تولید و ترکیب شیر بزهای نژاد مهابادی | |
فریبا برزگر؛ رسول پیرمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (892.97 K) | ||
4 | مقایسه تأثیر اسانس و برگ گونه های مختلف آویشن بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی | |
مریم فریدون پور؛ جواد بیات کوهسار؛ ابراهیم غلامعلیپور علمداری؛ سکینه نوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338 K) | ||
5 | تأثیر افزودن برگ و اسانس دو گونه گیاه دارویی پونه بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی | |
مریم فریدون پور؛ جواد بیات کوهسار؛ ابراهیم غلامعلیپور علمداری؛ سکینه نوری سکینه نوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.88 K) | ||
6 | اثر اسانس ها و پسماند برخی گیاهان دارویی بر بازده رشد و سن از شیرگیری گوساله های هلشتاین | |
مریم جشاری؛ احمد ریاسی؛ امیرحسین مهدوی؛ محمد خوروش؛ سعید انصاری مهیاری؛ مهدی صفاهانی؛ علیرضا بلندنظر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (201.49 K) | ||
7 | ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس Citrus limon به روش DPPH و تأثیر آن بر چربی های سرم گوسفندان شیری نژاد مغانی 2 | |
علی مجتهدین؛ آزاده بوستان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.44 K) | ||
8 | اثر سطوح مختلف اسانس گیاهان دارویی در جیره های حاوی منابع مختلف روغن بر پاسخ های ایمونولوژیک مرغ های تخمگذار | |
اسماء موسوی؛ امیرحسین مهدوی؛ احمد ریاسی؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ مهدی رحیم ملک؛ حسین حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (220.18 K) | ||
9 | اثر سطوح مختلف مخلوط اسانس های گیاهان دارویی در جیره های حاوی منابع مختلف روغن بر تغییرات هیستولوژیک روده کوچک و جمعیت میکروبی روده مرغ های تخمگذار | |
اسماء موسوی؛ امیرحسین مهدوی؛ احمد ریاسی؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ مهدی رحیم ملک؛ حسین حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (257.89 K) | ||
10 | اثر اسانس مرزه (خوزستانی) و آلفاتوکوفرول بر وزن زنده و وزن نسبی اندام های داخلی مرغ گوشتی در شرایط تنش گرمایی | |
محمدرضا ارجمند کرمانی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ بابک ماسوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.87 K) | ||
11 | مقایسه اثر افزودن پودر و اسانس گیاه دارویی مریم گلی ایرانی با جیره حاوی آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی | |
محمدرضا وراثی اردکانی؛ فائزه حسینی؛ محسن افشارمنش؛ حسین ایراندوست | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.63 K) | ||
12 | جایگزینی پودر و اسانس گیاه مریم گلی ایرانی با ویرجینیامایسین و بررسی خصوصیات لاشه و فراسنجه های خون در بلدرچین ژاپنی | |
محمدرضا وراثی اردکانی؛ فائزه حسینی؛ محسن افشارمنش؛ حسین ایراندوست | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.92 K) | ||
13 | ارزیابی اثر پودر و اسانس گیاه مورپرز بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی | |
فائزه حسینی؛ محمدرضا وراثی اردکانی؛ امین خضری؛ حسین ایراندوست | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.28 K) | ||
14 | تأثیر اسانس های گیاهی بر بار اسیدی مایع شکمبه گوسفند در شرایط برون تنی | |
غزاله بهرامی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ اکبر سلیمانی؛ حسین جهانی عزیز آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.85 K) | ||
15 | تأثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدرات های غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برون تنی (in vitro) | |
الهام جانی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.76 K) | ||
16 | بررسی تاثیر اسانس زنیان (Carum copticum ) بر مصرف خوراک، تغییرات وزن بدن و برخی فرآسنجه های خونی در بزهای مهابادی | |
نفیسه بهرامی؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی علیجو؛ سروه مباشر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.65 K) | ||
17 | بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر pH مایع شکمبه و برخی از فرآسنجه های خونی گوسفندان قزل | |
نادره خدابخشی؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی علیجو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.94 K) | ||
18 | اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Escherichia coli ورم پستان | |
سامان ضرونی؛ رضا راه چمنی؛ فرزاد قنبری؛ علیرضا خان احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (699.1 K) | ||
19 | اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Streptococcus agalactiae و Staphylococcus aureus ورم پستان | |
سامان ضرونی؛ رضا راه چمنی؛ فرزاد قنبری؛ علیرضا خان احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (662.8 K) | ||
20 | تاثیر ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس بر باکتری های اصلی ورم پستان در محیط آزمایشگاه | |
سمیرا نوری؛ رضا راه چمنی؛ جواد بیات کوهسار؛ فاطمه بحری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.13 K) | ||
21 | تاثیر ضدباکتریایی اسانس مرزنجوش بر باکتری های اصلی ورم پستان در محیط آزمایشگاه | |
سمیرا نوری؛ رضا راه چمنی؛ جواد بیات کوهسار؛ فاطمه بحری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (486.08 K) | ||
22 | اثر یک مخلوط اسانسی بر قابلیت هضم ظاهری، pH و جمعیت پروتوزوای شکمبه در گوسفند کردی | |
ناصر خاطری؛ عثمان عزیزی؛ حسین جهانی عزیزآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.96 K) | ||
23 | تخمین و مقایسه تولید گاز نمونه های خوراکی مکمل شده با اسانس گیاه اوکالیپتوس، جوز بویا و اکلیل کوهی در شرایط آزمایشگاهی | |
رعنا دلکش؛ عبداله سبحانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.64 K) | ||
24 | اثرات اسنس زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاش در جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی | |
رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ زهرا دارابی؛ سارا شیریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.24 K) | ||
25 | اثر اسانس های گیاهی آویشن و دارچین بر عملکرد،فراسنجه های تخمیری شکمبه و متابولیت های خون گوساله های پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مواد متراکم بالا | |
علیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محسن دانش مسگران؛ احسان پرند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.02 K) |