کلیدواژه ها = اسانس | ||
تعداد مقالات: 32 | ||
26 | بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس لیموترش بر قابلیت هضم خوراک،PH مایع شکمبه و نیتروژن آمونیاکی گوساله های نر هلشتاین | |
بهریه شاهی؛ رسول پیرمحمدی؛ رقیه پوربایرامیان؛ ایرج برنوسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.79 K) | ||
27 | اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر برخی از فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی | |
مریم زاده امیری؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری؛ مسعود قربانپور نجف آبادی؛ مرتضی ممویی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.37 K) | ||
28 | مقایسه اسانس مریم گلی (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی | |
رضا مصدق؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ محسن تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.69 K) | ||
29 | بررسی اثر پروبیوتیک بیوپلاس 2ب و اسانس آویشن بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
مریم پورنظری؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.87 K) | ||
30 | اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس زردچوبه بر وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی | |
زهرا دارابی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ رامین حبیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.4 K) | ||
31 | تاثیر افزودن عصاره الکلی بره بوم و اسانس زیره سیز بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی | |
ژیلا سلطانی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.38 K) | ||
32 | تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزنجوش بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و فعالیت آنتی اکسیدانی پلاسما در جوجه های گوشتی | |
امیر روفچانی؛ مریم مجدالدین؛ مهرداد ایرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.37 K) |