کلیدواژه ها = نیشکر | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | تاثیر ﻋﻤﻞ آوری ﺳﺮﺷﺎﺧﻪ ﻧﯿﺸﮑﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪﺳﻮﻟﻔﻮرﯾﮏ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺗﻮان ﻫﻀﻢ ﮐﻞ ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﯿﺴﻢ ﻫﺎ و ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎ ی شکمبه ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺧﻮزﺳﺘﺎن | |
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.04 K) | ||
2 | اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﻼس و ﭘﯿﺖ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﻧﯿﺸﮑﺮ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ | |
سعید ﺻﯿﺪاﻟﯽ دوﻟﺖ آﺑﺎد؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ احمد هدایتی پور؛ حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.09 K) | ||
3 | مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﯿﻼژ ﺳﺮﺷﺎﺧﻪ ﻧﯿﺸﮑﺮ، ذرت و ﺑﺮگ و ﻃﻮﻗﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﺑﻪ روش درون ﺗﻨﯽ ( In vivo ) | |
بهاء الدین عالم زاده؛ عزیز کردونی؛ محمدرضا مشایخی؛ سید مجید حسینی؛ بهاره طاهری دزفولی؛ دانیال فرهادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.79 K) | ||
4 | مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی برخی از فرآورده های فرعی نیشکر با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند | |
اسداله تیموری یانسری؛ هادی محمدزاده؛ محمد اسدیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.04 K) | ||
5 | تاثیر عمل آوری سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسیدسولفوریک تجاری بر توان هضم کل میکروارگانیسم ها و باکتری های شکمبه گاومیش خوزستان | |
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.7 K) | ||
6 | اثر استفاده از ملاس و پیت عمل آوری شده نیشکر بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ تفاله چغندر قند | |
سعید صیلانی دولت آباد؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ احمد هدایتی پور؛ حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K) |