کلیدواژه ها = نیشکر
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر ﻋﻤﻞ آوری ﺳﺮﺷﺎﺧﻪ ﻧﯿﺸﮑﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪﺳﻮﻟﻔﻮرﯾﮏ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺗﻮان ﻫﻀﻢ ﮐﻞ ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﯿﺴﻢ ﻫﺎ و ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎ ی شکمبه ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺧﻮزﺳﺘﺎن
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.04 K)

2 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﻼس و ﭘﯿﺖ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﻧﯿﺸﮑﺮ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ
سعید ﺻﯿﺪاﻟﯽ دوﻟﺖ آﺑﺎد؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ احمد هدایتی پور؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.09 K)

3 مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﯿﻼژ ﺳﺮﺷﺎﺧﻪ ﻧﯿﺸﮑﺮ، ذرت و ﺑﺮگ و ﻃﻮﻗﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﺑﻪ روش درون ﺗﻨﯽ ( In vivo )
بهاء الدین عالم زاده؛ عزیز کردونی؛ محمدرضا مشایخی؛ سید مجید حسینی؛ بهاره طاهری دزفولی؛ دانیال فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.79 K)

4 مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی برخی از فرآورده های فرعی نیشکر با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند
اسداله تیموری یانسری؛ هادی محمدزاده؛ محمد اسدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.04 K)

5 تاثیر عمل آوری سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسیدسولفوریک تجاری بر توان هضم کل میکروارگانیسم ها و باکتری های شکمبه گاومیش خوزستان
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.7 K)

6 اثر استفاده از ملاس و پیت عمل آوری شده نیشکر بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ تفاله چغندر قند
سعید صیلانی دولت آباد؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ احمد هدایتی پور؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K)