کلیدواژه ها = باکتری
تعداد مقالات: 20

1 بررسی مشکلات پوستی در اسب های ایران
اکبر پیرستانی؛ سعید صفوی پور؛ محمدرضا زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.3 MB)

2 تعیین اثر پرتوتابی الکترون بر اتصال باکتریهای تجزیه کننده الیاف کاه جو با استفاده از روشهای مولکولی و ایزوتوپی
پروین شورنگ؛ حامد زرگران اصفهانی؛ میراحمد موسوی شلمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.46 K)

3 بررسی و جداسازی باکتری آئروموناس هایدروفیلا (Aeromonas hydrophila) از ماهیان پرورشی
شهریار بهروزی؛ مهدی سلطانی؛ حسینعلی رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.48 K)

4 فرآوری بیولوژیکی برخی از فرآورده های فرعی کشاورزی توسط باکتری های هوازی گرم منفی
محسن برجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

5 کلونینگ، تعیین توالی و بررسی فیلوژنتیکی توالی ژن OMP25 از باکتری بروسلا ملیتنسیس
محمد هادی سخاوتی؛ سهیل یوسفی؛ طوبی عباسی دلویی؛ علی اکبر خبیری؛ رضا مجیدزاده هروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.85 K)

6 بررسی اثر عصاره خام گیاه صبر زرد (Aloe vera) بر میزان مقاومت در برابر عفونت با باکتری آئروموناس هیدروفلا (Aeromonas hydrophila ) در ماهی کپور معمولی
مجتبی علیشاهی؛ مسعود قربانپور؛ مهرزاد مصباح؛ محمد مهدی رنجبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.77 K)

7 عوامل باکتریایی مولد ورم پستان در گاوداری های شهرستان کرمان و تعیین آنتی بیوتیک موثر در درمان آنها
حسین دوماری؛ مهدیه افغانی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.21 K)

8 بررسی تاثیرات سه جدایه باکتری های اسید لاکتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
شیما قیامی پور؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مژگان ناهید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

9 اثر پودر گیاه تشنه داری در جیره آغازین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجه های گوشتی
محمدحسین میرزائی؛ لادن اسماعیل زاده؛ علی خطیب جو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.64 K)

10 بررسی اثرات استفاده از اسانس گشنیز بر فلور میکروبی و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
زاهد محمدی؛ شکوفه غضنفری؛ مسعود ادیب مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.3 K)

11 بررسی اثر گیاه دارویی شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra)، پروبیوتیک و آنتی بوتیک برپاسخ ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با باکتری کمپیلوباکتر ژژونی
نسرین رشیدی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسن شیرزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (745.58 K)

12 اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Escherichia coli ورم پستان
سامان ضرونی؛ رضا راه چمنی؛ فرزاد قنبری؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (699.1 K)

13 اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Streptococcus agalactiae و Staphylococcus aureus ورم پستان
سامان ضرونی؛ رضا راه چمنی؛ فرزاد قنبری؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (662.8 K)

14 تاثیر ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس بر باکتری های اصلی ورم پستان در محیط آزمایشگاه
سمیرا نوری؛ رضا راه چمنی؛ جواد بیات کوهسار؛ فاطمه بحری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.13 K)

15 تاثیر ضدباکتریایی اسانس مرزنجوش بر باکتری های اصلی ورم پستان در محیط آزمایشگاه
سمیرا نوری؛ رضا راه چمنی؛ جواد بیات کوهسار؛ فاطمه بحری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (486.08 K)

16 اثر اسانس روغنی آویشن شیرازی بر رشد باکتری های تولید کننده اسیدالکتیک جدا شده از شکمبه گوسفند
رضا صدیقی وثاق؛ وحیده وحدت منش؛ داریوش علیپور؛ حسن علی عربی؛ محمدیوسف علیخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.35 K)

17 ترانسفورماسیون باکتری های لاکتوباسیلوس با استفاده از تکنیک Glass bead
زبیده هاشم زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.63 K)

18 تاثیر عمل آوری سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسیدسولفوریک تجاری بر توان هضم کل میکروارگانیسم ها و باکتری های شکمبه گاومیش خوزستان
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.7 K)

19 بررسی ارزش تغذیه ای گیاه خارمریم و تاثیر آن بر باکتری های شکمبه گاومیش با جیره بر پایه ذرت
زینب نیک زاد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.58 K)

20 تاثیر فرم گلیسریدی اسید بوتریک بر عملکرد کلی و جمعیت میکروبی ناحیه ایلئوم در مرغان تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت با گندم
مرتضی گلشادی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.97 K)