کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 اثر سطوح مختلف علوفه بر مصرف و ضریب تبدیل غذایی جیره آغازین در بره های شیرخوار نژاد رومانوف
رجب محمدفیروزی؛ آشورمحمد قره باش؛ فرید مسلمی پور؛ عبدالغفار تخله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.44 MB)

2 اثر جایگزینی کنجاله کلزا به جای بخشی از کنجاله سویا بر عملکرد گاو های شیری هلشتاین
مژگان مظهری؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

3 جایگزینی یونجه با علوفه کوشیا (Kochia Scoparia) و تأثیر آن بر گاو های شیری اوایل شیرواری براون سوئیس
بهنام صارمی؛ علیرضا شهدادی؛ عطیه رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.75 K)

4 اثر زود از شیرگیری بره بر عملکرد تولیدی میش و بره نژاد بلوچی
محمد جعفری؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (517.76 K)

5 اثر جیره حاوی مکمل چربی روی عملکرد تولیدی گاوهای دوره انتقال
حمیده کشاورزی؛ محمد علی ادریس؛ حمیدرضا رحمانی؛ رحمان جهانیان؛ محمد خوروش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.95 K)

6 تأثیر استفاده از نان فانتزی ضایعاتی بر مصرف ماده خشک و گوارش پذیری مواد مغذی در گوسفند
زهره ایزدی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (570.31 K)

7 تأثیر شکم زایش بر جمعیت باکتری های سلولایتیک و کل باکتری های شکمبه، مصرف ماده خشک و تولید شیر گاوهای شیرده هلشتاین
سمانه قاسمی؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (554.81 K)

8 تاثیر سطوح مختلف اسانس نعناع فلفلی بر مصرف خوراک و برخی فراسنجه های خونی گوسفندان ماکویی
عباسعلی احمدی نقدهی؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی جو؛ محسن صحرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.21 K)