ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﻗﺒﻞ و ﺑﻌﺪ ﺳﯿﻠﻮ ﺑﻪ روش دو ﻣﺮﺣﻠﻪای ﺗﯿﻠﯽ و ﺗﺮی در ﻣﻨﻄﻘه ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی (ﺑﺮدﺳﮑﻦ)
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
علی صالحی1 ، مصطفی یوسف الهی2 ، حمیدرضا میرزایی2 ، علیرضا ﺷﯿﺒﮏ1 ، مجید ابراهیم پور1 ، محمدرضا امینی3
1کارﺷﻨﺎس ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه زاﺑﻞ
2اﺳﺘﺎد ﯾﺎر و داﻧﺸﯿﺎر داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم دام داﻧﺸﮕﺎه زاﺑﻞ
3ﮐﺎرﺷﻨﺎس ارﺷﺪ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ داﻣﭙﺮوری داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ ﮐﺎﺷمر
چکیده
کلیدواژه ها