اﺛﺮ ﻗﺎرچ Phanerochaete chrysosporium در ﺑﻬﺒﻮد ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺧﺎک اره ﺗﻮﺳﮑﺎ ﺑﺎ FT-IR
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
مهناز بیات1 ، ﻓﺮزاد ﻣﯿﺮزاﯾﯽ آﻗﺠﻪ ﻗﺸﻼق2 ، ﻣﻌﺮاج ﺷﺮری3 ، جمال سیف داواتی4 ، مهدی روحانی5 ، اسدالله اسدی6
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ رﺷﺘﻪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردﺑﯿﻠﯽ
2ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردبیلی
3هیات ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻣﺮﺗﻊ و آﺑﺨﯿﺰداری، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردﺑﯿﻠﯽ،
4ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردﺑﯿﻠﯽ
5ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه مرتع و آبخیزداری، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردﺑﯿﻠﯽ
6هیات ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه زﯾﺴﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردﺑﯿﻠﯽ
چکیده
کلیدواژه ها